We wensen u een zeer dynamisch sport-en dansseizoen toe.

We wensen u een zeer dynamisch sport-en dansseizoen toe.

G-Gym fuift

 
 
25 januari 2019 << Terug
 
Dag G-sportclub!

Krik-Krak fuift, maar dit jaar doen we het groots!
We nodigen daarom G-sportclubs/sporters uit de omgeving uit om samen met ons te komen dansen of een drankje te komen nuttigen bij een gezellige babbel.

Wanneer?
Vrijdag 25 januari 2019
Van 18u30 tot 24u00

Waar?
Zaal de Lambeer in Beerse

We zouden het natuurlijk fijn vinden om zoveel mogelijk G-sporters, hun begeleiding en hun sympathisanten aan het dansen te krijgen.
Daarom zenden we jullie in bijlage onze flyer.
We vragen jullie graag om deze door te mailen naar jullie leden. Aarzel ook zeker niet om de flyer te posten op jullie social media of uit te hangen in jullie clublokaal, sporthal, … Op verschillende locaties in de omgeving zullen jullie ook de affiche van onze fuif terugvinden.
Hebben jullie graag papieren flyers om uit te delen? Dat kan! Stuur even een mailtje terug en we zorgen ervoor dat ze tot bij jullie komen.

Komen jullie graag samen met jullie club/ploeg/team naar onze fuif? Dat kan zeker! Laat het ons even weten en we zorgen ervoor dat jullie op de avond zelf een tafel ter beschikking hebben om af en toe uit te rusten en jullie drankjes te laten staan.

Vergeet je niet op aanwezig te zetten op onze Facebookpagina (evenement). Zo maken jullie mee kans om een VIP-arrangement te winnen!

Groeten
Het Krik-Krak-fuifteam
 

Foto's

 
 

Sponsors