Nieuwsgierig naar onze werking?

Nieuwsgierig naar onze werking?

Lidgeld

 
 
Ons seizoen loopt van september tot mei. In september kan iedereen in elke discipline één gratis proefles volgen. Wil je blijven deelnemen, dan moeten inschrijving (via de website) én betaling in orde zijn voor aanvang van de tweede les in eenzelfde discipline
Vanaf oktober zijn proeflessen niet meer mogelijk i.v.m. verzekering! 

Hoeveel het lidgeld bedraagt voor elke discipline, vindt u verder op deze website, als u doorklikt op 'Turnen', 'Dansen' of 'Volwassenen'. Ook in onze jaarlijkse flyer staan alle lidgelden vermeld. 

In al onze lidgelden is verzekering inbegrepen.
Uniform dient apart aangekocht te worden. 

Kortingen en administratiekosten
  • Bij inschrijving van meerdere disciplines per persoon mag u 10 € korting per extra discipline aftrekken.
  • U krijgt een éénmalige gezinskorting van 5 € voor het derde, vierde,... ingeschreven (verzekerd) lid van hetzelfde gezin. Hetzelfde gezin = wonen op hetzelfde adres.
  • Diegenen die vanaf 1 oktober inschrijven en/of betalen, betalen 10 € extra administratiekosten bij hun inschrijvingsgeld.
  • Voor nieuwe instromers bedragen de lidgelden vanaf januari en vanaf april respectievelijk ongeveer 2/3e en 1/3e van het oorspronkelijke lidgeld. Neem voor het juiste bedrag contact op met het bestuur. 

Betaling
U kan zowel cash als via overschrijving betalen. 
  • Cash betaling: gepast geld in gesloten enveloppe met vermelding [naam - disciplinecode - bedrag] afgeven aan disciplinecoördinator
  • Overschrijving: op rekening BE76 7333 4726 6595 van TTV VZW met mededeling [naam - disciplinecode - geboortedatum] 


Sponsors

 

Activiteiten

 

1 juli 2024 - 5 juli 2024

Zomerweek 2024
Lees meer...