Gratis proefles per discipline in september!

Gratis proefles per discipline in september!

COVID-19

 
 
In deze rubriek hebben we alle informatie die reeds rond de hele Coronacrisis is gecommuniceerd, voor jullie op een rijtje gezet.  Alles is antichronologisch gesorteerd, dus bovenaan het rijtje vind je steeds de meest recente info terug.

Als je hierover vragen hebt, neem dan gerust
contact op met het bestuur! 9 SEPTEMBER 2020
Enkele aanvullende praktische afspraken:

  • Om de orde in de zaal te bewaren nu de kleedkamers niet gebruikt worden, vragen we aan alle turners om een curverbak, plooibak, mand, doos, … met naam te voorzien waar AL je persoonlijke spullen in kunnen gelegd worden. Denk aan je drinkbus, maar ook je jas, trui, lange broek, sokken en schoenen, mondmasker voor +12-jarigen, … Zo vermijden we verloren voorwerpen, en blijft er meer actieve turntijd over. (Dansers hebben voldoende ruimte op de tafels en stoelen in de zaal)

  • Doe sportieve buitenschoenen aan om naar de sporthal te komen. Soms zal bv de opwarming buiten gegeven worden.

  • Zorg dat je naam in je mondmasker staat! +12-jarigen zullen hun mondmasker ook tijdens de training regelmatig moeten opzetten, en we willen ten allen tijden vermijden dat iemand per ongeluk een verkeerd masker opzet.

  • Bij het begin van de les zal er ook telkens een coördinator (bestuurslid) aanwezig zijn, vergeet je niet bij hen aan te melden! Is er nog iets niet duidelijk of twijfel je, aarzel dan niet om ons nog vooraf te contacteren.

  • Tijdens de donkere wintermaanden zullen FIT, FUN, DJ1 en DJ2 langs de binnentrap naar buiten gaan in plaats van langs de brandtrap, wegens onvoldoende verlichting. De trainers/coördinator zal aangeven vanaf wanneer dit ingaat, zodat je je kind op de juiste plaats kan opwachten. 

27 AUGUSTUS 2020
Op woensdag 26 augustus zijn ook voor de sportsector kleurcodes vastgelegd omtrent de coronamaatregelen. We starten het seizoen met code geel. Dat wil zeggen dat alle jeugdgroepen volledig kunnen opstarten. Kinderen en jongeren kunnen ter plaatse aanmelden voor proeflessen. Enkel voor de airtrack recreagroepen was sowieso al een maximum ingesteld.

Voor de volwassengroepen zullen we een maximum instellen omdat 10m² per sporter de richtlijn is. Concreet kunnen we op dit moment in de sporthal 40 leden per groep toelaten en in de danszaal 25.
Om teleurstellingen aan de deur te vermijden, werken we voor deze groepen ook voor de proeflessen al met registratie.

Dus wil je komen proberen bij BBB, FIT, FUN en/of CT ? Meld je dan aan via het inschrijvingsformulier op onze website. Je krijgt een bevestigingsmail met nog eens alle praktische info. Als je na de proefles toch besluit niet te komen, volstaat een mailtje als afmelding. We verwijderen dan al je gegevens uit ons ledenbestand. Als je wel enthousiast bent, hoef je tegen de volgende les alleen je betaling nog in orde te brengen.

Omdat sportbubbels nog steeds uit 50 personen mogen bestaan, kunnen we bij overbezetting een wachtlijst aanleggen tot 50 verschillende inschrijvingen. Mochten er dan na de eerste proefles mensen besluiten niet in te schrijven, kunnen er nog enkele nieuwe sportievelingen proberen. Op het moment dat er 25/40 betalingen zijn, zullen de inschrijvingen definitief sluiten voor die groep.

Lees voor je naar een training komt, zeker de laatste versie van ons Coronadraaiboek nog goed door. Daar vind je alle concrete maatregelen binnen onze clubwerking. Ook een overzicht van de kleurcodes en algemene richtlijnen voor De Pegger zijn hierin opgenomen.

Het aanmelden en binnenkomen hebben we nog op punt gesteld. Voor elk sportveld en de danszaal is een aparte looproute, iedereen gaat langs de dichtstbijzijnde nooduitgang naar buiten en aanmelden doen alle dansgroepen achteraan onder het afdak en alle turngroepen vooraan aan de parking. Zo verzekeren we ook op drukke wisselmomenten een veilige afstand voor alle leden (en hun ouders). Kijk dus zeker op het grondplan met looproutes om te weten waar je verwacht wordt. Er zullen ook pijlen hangen die je de weg wijzen. Voor de meeste groepen zullen de trainers hun gymnasten/dansers ophalen op de aanmeldplaats. Volg hier steeds de richtlijnen van de aanwezige coördinator.


14 AUGUSTUS 2020
Om de opstart in september zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we als bestuur van TTV een aantal documenten opgesteld. Hou deze Coronarubriek van onze website regelmatig in de gaten voor de meest recente info en updates.
 
Voor onze (toekomstige) leden is er een draaiboek met alle info om Coronaproof te komen sporten. Lees dit document dus zeker goed door vóór je eerste training / de eerste training van je kind!
Daarnaast hebben we voor onze trainers nog een aparte Corona-checklist gemaakt, zodat ook zij goed voorbereid zijn om er weer samen tegenaan te gaan.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie weer te verwelkomen, maar vragen met aandrang de regels op te volgen! Dan kunnen we hopelijk een heel seizoen blijven sporten!  


11 APRIL
Zoals jullie inmiddels wel weten, hebben de huidige maatregelen en de onzekere toekomst omtrent de Coronacrisis, ons doen beslissen alle lessen en trainingen en dus ook de show voor dit seizoen af te lassen. Ons hele team van trainers en bestuursleden heeft zich echter afgelopen week sterk ingezet om jullie alsnog in beweging te houden. Op de infopagina per discipline (Turnen, Dansen, Volwassenen) vinden jullie voor elke groep een filmpje met geschikte oefeningen voor thuis.

Ging jij met onze filmpjes aan de slag? Of ben je op een andere manier in beweging geweest? Wij zijn heel benieuwd om iets van jullie te horen, dus foto's en filmpjes zijn van harte welkom in onze mailbox!

Blijf in beweging, blijf veel sportplezier beleven, en dan kunnen we samen met jullie fit en vol nieuwe energie van start gaan in ons volgend seizoen 2020-2021!
Tot dan!


5 APRIL
Wij, het bestuur en de trainers van TTV, hebben een video met een belangrijke boodschap voor jullie! Bekijk hem hier.


UPDATE 2 APRIL
1 april 2020: helaas geen grap, maar wel een datum die voor altijd in ons geheugen zal gegrift staan. De dag waarop we als bestuur de moeilijkste beslissing uit het bestaan van onze turnkring namen ten gevolge van het Coronavirus.

Jammer genoeg moeten wij zoals zoveel andere sportclubs ons seizoen 2019-2020 stopzetten en bijgevolg alle geplande activiteiten (paas2daagse, zomerweek, trainingen en show op 23 mei) van onze Turnkring Tuimeling Vlimmeren annuleren.

De Coronapandemie, Covid-19 heeft gans de wereld in haar macht en daar ontsnappen ook wij niet aan. Gezien de huidige omstandigheden en de zeer onzekere toekomst op korte termijn heeft het bestuur TTV met pijn in het hart unaniem deze beslissing genomen. Samen met jullie zijn we hoopvol en kijken wij uit naar het moment dat we onze deuren terug kunnen openen om dan samen weer volop te genieten van het sporten .

Wordt er iets gewijzigd dan brengen we jullie op de hoogte via onze website, facebookpagina en mail. Zoals voorgaande jaren bezorgen we jullie begin augustus een flyer met onze activiteiten voor het seizoen 2020-2021.

Bedankt voor jullie begrip, en zoals al zo vaak gezegd “Blijf in je kot, bewaar afstand, blijf bewegen en vooral respecteer alle maatregelen die er genomen worden”

Voor vragen kan je steeds bij ons terecht, graag via mail TTV “info@turnkringvlimmeren.com”, ook het communicatiekanaal tijdens deze pandemie.

Hou jullie gezond, en we hopen jullie volgend seizoen allemaal terug te kunnen verwelkomen!


UPDATE 18 MAART
Afgelopen week zijn er door de overheid opnieuw heel wat maatregelen genomen, wat ook voor ons als club opnieuw gevolgen heeft:
- GymFed heeft alle wedstrijden op alle niveaus voor dit seizoen (tot 1 juni) geschrapt, dus alle geplande recreatoernooien en wedstrijden voor onze wedstrijdgroepen AT+, TU+, TT+ en AG+ gaan dit seizoen niet meer door.
- In overleg met de jeugdsector is besloten dat vakantiekampen en jeugdwerking in de paasvakantie niet doorgaan. Dat betekent dat wij ook onze Paastweedaagse zullen aflassen.
- Onze trainingen zullen zeker tot en met zondag 5 april afgelast worden.

Hou jullie gezond, en hopelijk zien we elkaar snel weer!


UPDATE 12 MAART
Met spijt in ons hart, maar met gezond verstand, hebben we besloten de adviezen van de regering, de gemeente en de Gymnastiekfederatie te volgen en al onze trainingen, zowel voor de jeugd als de volwassenen, af te lassen tot en met 4 april.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwe maatregelen.
Meer info vind je op www.beerse.be/corona (maatregelen in Beerse) en www.info-coronavirus.be (algemene info)


11 MAART
Het corona-virus en alle maatregelen hieromtrent hebben ook invloed op de activiteiten in en rondom onze club. Daarom even een overzicht.

Voorlopig gaan onze trainingen in de Pegger gewoon door. We nemen natuurlijk de extra hygiënemaatregelen (zie bijlage) in acht, maar omdat kinderen en jongeren geen risicogroep vormen en tijdens de trainingen niet met grote aantallen bij elkaar komen, zien we hierin geen verder probleem.

De wedstrijden en recreatoernooien van 14/15 en 21/22 maart, georganiseerd door GymFed, zullen NIET doorgaan vanwege de grote opkomst van een divers publiek. Dat heeft GymFed vandaag bericht via hun website. Ouders van de betreffende groepen zullen hiervan ook nog een mail van ons ontvangen.

We houden de verdere berichtgeving in de media nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Meer info over het Corona-virus vindt je op de algemene website www.info-coronavirus.be
 

Foto's

 
 

Sponsors

 

Activiteiten

 

26 september 2020 - 27 september 2020

Ledenvergadering & uniformverkoop
Lees meer...

3 november 2020 - 4 november 2020

Herfst 2 daagse 2020
Lees meer...

8 november 2020 - 15 november 2020

Happy Pasta
Lees meer...

15 november 2020

Happy Pasta
Lees meer...

12 april 2021 - 13 april 2021

Paas 2 daagse 2021
Lees meer...